Vihdoin ja viimein sain omat kotisivut, nämä ei ole kovin hienot, mutta emäntäni yrittää parhaansa :) Jos minä osaisin kirjoittaa koneella, olisi nämä huomattavasti hienommat.. mutta yritetään ymmärtää, pomoni on VAIN ihminen..
Tässä kuva minusta kevät talvelta, kun olin laumani johtajan (ainakin omasta mielestään) kanssa jäällä hurvittelemassa.. Juttua täällä on vielä aika vähänlaisesti, mutta lisää tulee sitämukaa kun saan pomoni sitä tänne kirjoittamaan. Ja kunhan minä kerkiän vain sanelemaan.. VUH..
 565598.jpg
Äsken käytiin emännän kanssa tekemässä koivumetsässä jälkeä, olipas se mukavaa kun lehdet rapisivat tassujen alla ja löysimpäs kaikki makkaranpalatkin joita pomoni oli matkalle jokusen piilottanut.. aika kehno piilottaja se kyllä on, kun löysin ne heti superhyvän hajuaistini avulla.. hah, muka vaikeampi jälki tälläkertaa.. Sitten leikittiin vielä vetoleikkiä jäljen päälle, olipa mukavaa.. Autoakin jo kerkisin vähän vahtia, kun emäntä kävi kaupassa ostamassa ruokaa..on se rankkaa tämä pienen ja heiveröisen toopermannin elämä ;)